Tuesday

Urutan suami untuk isteri hamil

Sebelum tidur adalah waktu terbaik untuk suami memanjakan isteri yang sedang hamil. Walaupun dengan hanya urutan yang ringan dan lembut, ianya amat bermakna buat si isteri dan memberi kesan yang baik kepada bayi kelak. 


Urutan juga adalah sebagai satu cara terima kasih suami terhadap isteri yang mengandungkan zuriatnya. Perlu diingatkan jangan diurut di bahagian perut dan sekitarnya, memadai dengan urutan di belakang, pinggang, betis dan kaki. 

Tips penting kepada suami, jika isteri mengandung, sewaktu bangun pagi, tanpa diminta, cuba urut kaki dan betis mereka. Kalau suami Kakmim, sebelum tidur dia akan buatkan 1 mug susu Anmum coklat dan juga sediakan Ostematrix untuk ditelan. Ostematrix lagi? Hehehe.ESP Kakmim ambik pada waktu siang sebab kalau Kakmim ambik waktu malam confirm susah nak tido. Hehehehe.


Bulan lepas bulan ESP, bulan ni bulan Ostematrix pulak. Best... best..! Hot product Shaklee ni. * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Berminat atau ingin tahu lebih lanjut?
~Email ke mfaizura@gmail.com
~SMS | Whatsapp ke 019.875.9547
~COD untuk Kuching sahaja

No comments :

Post a Comment